Kako postanem član

Kako postanem član 2018-08-19T21:11:13+00:00

Član postanete tako, da izpolnite pristopno izjavo na spletni strani ali osebno v društvu. Na naš naslov prejmemo mnogo prostopnih izjav od ljudi, ki se nikoli več ne oglasijo, zato boste svoje članstvo resnično potrdili s plačilom članarine, ki velja eno leto.

Podporni član

Če želite biti samo podporni član, je dovolj, da plačate letno članarino v višini 10€. Članarina za upokojence, študente in vsakega naslednjega družinskega člana pa znaša le 5€. Na ta način nas podpirate pri stroških, ki obsegajo veterinarske storitve in hrano za brezdomne živali.

Redni član

V kolikor se želite prijaviti kot redni član in ste poleg plačila članarine, pripravljeni tudi prostovoljno pomagati živalim, nam sporočite, na katerih področjih bi nam bili pripravljeni pomagati. Pomoč je neobvezujoča in jo opravljate po svojih zmožnostih ter po dogovoru, seveda.

Kako lahko plačam članarino?

Članarino lahko plačate osebno v društvu ali jo nakažete na TRR, s pripisom ‘članarina’. V obeh primerih prejmete potrdilo, da ste prispevali letno članarino.

TRR: SI56 19200-5007244764
BIC: SZKBSI2X

Ali so tudi mladoletni lahko člani DZZŽ Kočevje?

Seveda so tudi mladoletni lahko člani društva, pod pogojem, da pristopno izjavo podpišejo starši, prostovoljna pomoč pa poteka v dogovoru med člani društva in starši.

Pomembno

Če se vam v roku 10 dni od dne, ko ste poslali pristopno izjavo ne oglasimo, nas prosimo pokličite ali pošljite e-mail, kajti do sedaj še iz neznanega razloga, nekatere pristopne izjave ne prispejo na naš naslov.

Vsak, ki bi si želel na kakršenkoli način pomagati živalim, bo zelo dobrodošel.