Prve licitacije DZZŽ Kočevje

PRVE LICITACIJE DZZŽ KOČEVJE

Celoten izkupiček dobrodelne licitacije je namenjen živalim, ki so v oskrbi DZZŽ Kočevje, predvsem pa kritju stroškov zdravljenja povoženega mucka Olija, ki po operaciji lepo okreva.

Društvo za zaščito živali Kočevje je bilo ustanovljeno oktobra 2005. Delovanje društva temelji na prostovoljnem delu članov. Osnovni namen je pomagati zavrženim, brezdomnim in mučenim živalim oziroma v čim večji meri preprečevati tako početje; ozaveščati ljudi o pravicah živali, za kar je osnova Zakon o zaščiti živali.

Najlepša hvala vsem za sodelovanje in podporo in hvala vsem, ki ste nam podarili izdelke in tako omogočili pomladansko licitacijo.

Licitacija traja od petka 31.5. do nedelje, 9.6. do 22. ure.

Ko želite licitirati zbrani predmet, v komentar pod njegovo fotografijo napišete svojo ponudbo: ta mora biti enaka izklicni ceni ali vsaj 1 € višja od prejšnje ponudbe. Lastnik-ca izdelka bo postal-a tisti/tista, ki bo zadnji-a do določene ure (zaključka licitacije) ponudil-a najvišji znesek. Če znesek ne bo izplačan v roku petih delovnih dni po zaključku licitacije, bo izdelek dobil drugi najvišji ponudnik. Možen bo osebni prevzem v Ljubljani in Kočevju ali pošiljanje po pošti (v tem primeru se znesku doda še 2 € za poštnino oziroma po potrebi).
Ko boste licitirani znesek nakazali, nam prosim pošljite fotografijo plačane položnice ali potrdilo nakazila.

Podatki za plačilo:
DRUŠTVO ZA ZAŠČITO ŽIVALI KOČEVJE
Kidričeva ulica14
1330 Kočevje
TRR: SI56 19200-5007244764

BIC:SZKBSI2X
NAMEN: licitacija za zapuščene živali, ime izdelka

Hvala! Veselo licitiranje!

*Na fotografijah je le nekaj izdelkov iz licitacije. Vse izdelke si lahko ogledate tukaj: KLIK

Najnovejše objave

Kategorije

2019-06-01T19:49:29+00:00